Yellowgrape aanwezig op Emerce E-commerce Live

Rik van den Wijngaard
Founder & Creative Director
8/5/24
Yellow update

In het landschap van e-commerce is Emerce E-commerce Live er één om niet te missen. En dit jaar is Yellowgrape er wederom bij, klaar om de nieuwste trends en uitdagingen te verkennen die de toekomst van het e-commerce landschap vormgeven.

Emerce E-commerce Live! staat bekend om zijn vooruitstrevende blik op e-commerce. Het event biedt een uniek platform waar de meest innovatieve ideeën en gedurfde plannen worden gedeeld. Yellowgrape, een vooraanstaand speler in de e-commerce sector, is trots om deel uit te maken van dit dynamische gebeuren.

Wat kun je verwachten van Yellowgrape tijdens dit evenement? Een diepgaande duik in de wereld van e-commerce, met twee dikke cases van XXL Nutrition en Delta Fiber. Een focus op thema's als de inzet van AI voor e-commerce, groei strategieën, en next-level experimentation.

Niet te missen sessies van Yellowgrape

Yellowgrape presenteert een reeks inspirerende spreeksessies die je niet wilt missen:

Explosieve groei bij XXL Nutrition: hoe het vliegwiel keihard ging draaien

Ontdek hoe XXL Nutrition, door middel van doordachte, data-gedreven besluitvorming en een allesomvattende aanpak in acquisitie en retentie, een ongekende groei heeft gerealiseerd. Dit succesverhaal is een testament van de visie van Jordy en de impact van een holistische benadering op de groei van een e-commerce bedrijf.

Meer info

AI-gestuurde hyperpersonalisatie op grote schaal

Rik neemt je mee in de wereld van geavanceerde e-commerce personalisatie, zoals ontwikkeld door Yellowgrape. Deze sessie belicht hoe de nieuwste technologieën en inzichten worden ingezet om de online klantbeleving naar een hoger niveau te tillen.

Meer info

De (r)evolutie van DELTA Fiber’s bestelproces met Form Analytics

Leer hoe DELTA Fiber, in samenwerking met Yellowgrape, het bestelproces heeft getransformeerd door het identificeren en elimineren van conversiekillers. Dankzij Exatom hebben ze nu inzichten die voorheen onbereikbaar waren, wat resulteert in een significante verbetering van het conversieproces.

Meer info

Bezoek onze stand

Naast de spreeksessies nodigen we je van harte uit om langs te komen bij onze stand. Hier kun je persoonlijk kennismaken met het Yellowgrape team en meer te weten komen over hoe wij bedrijven helpen om hun e-commerce ambities te realiseren.

Emerce E-commerce Live! is de plek waar de toekomst van e-commerce wordt vormgegeven. En Yellowgrape staat in de voorhoede, klaar om deze toekomst samen met jou te verkennen. Mis het niet!