Shopping Today & E-commerce Diner 2023

Berend Jonckers
Account Lead
18/10/23
Events

Afgelopen donderdag, 12 oktober, was het weer zover. Shopping Today, het grootste e-commerce kennisevent van Nederland, ging van start in DeFabrique in Utrecht. En natuurlijk was Yellowgrape erbij!

Shopping Today is dé plek waar meer dan 1.400 professionals uit de e-commerce sector samenkomen. Of je nu een retailer, brand, techbedrijf, consultant of solution provider bent, bij Shopping Today vind je alle belangrijke spelers. Het is daarmee de perfecte plek om je kennis te vergroten en je netwerk uit te breiden.

Ook gaven wij een spreeksessie met als onderwerp ‘De toekomst van shopping: AI-gestuurde hyperpersonalisatie op grote schaal’. Met meer dan 70 topsprekers die sessies gaven over uiteenlopende onderwerpen, van customer journey en opkomende technologieën zoals AI en voice, tot aan het optimaliseren van je webshop, was het weer een inspirerende dag! 

E-commerce Diner

Maar de dag was nog niet voorbij na Shopping Today. Aansluitend organiseerde Yellowgrape het E-commerce Diner. Een evenement dat we samen met onze partners Aiden, Squeezely en Emico organiseerden op een toplocatie: Restaurant Dengh. Het was een avond vol inspirerende gesprekken, waardevolle inzichten en natuurlijk heerlijk eten. Bekijk vooral onderstaande video voor een goede impressie van de avond.

Wil je meer weten? Neem contact op en we vertellen je er graag alles over. Bekijk ondertussen alvast een van onze stories of cases.