Dekbed Discounter

Synergie en personalisatie voor Dekbed Discounter

Veel explosiever dan Dekbed Discounter groeien webshops niet. Toch wisten we in korte tijd de conversie met dertig procent te verhogen. Een perfecte casus over het belang van slim data management, synergie en personalisatie – en hoe dit allemaal met elkaar te maken heeft. Lees het hier in 7 minuten.

Bekijk case
Dekbed Discounter de aanpak
Oad busreis
Oad bus
Oad vakantie brochures
Oad

Hoe Oad zijn horizon verbreedt

Door een verplaatsing van de customer journey van offline naar online en de opkomst van digitale tussenpersonen als zoekmachines en reisagenten, was Oad genoodzaakt de omzetfocus bij te stellen en de vertrouwensband met haar klanten te herstellen en verbeteren. Door middel van het personaliseren van de customer journey en het doormeten van het rendement middels dynamische calltracking hebben we samen met Oad een conversiestijging van 48,7% gerealiseerd. Hoe we deze route precies hebben uitgestippeld lees je hier.

Bekijk case
Oad busreis
Oad vakantie brochures
Tegeldepot logo

Tegeldepot 2 jaar later, 100% groei – update van de casus

Tegeldepot.nl was na 8 jaar explosieve groei toe aan een professionaliseringsslag op het dossier e-commerce. Begin 2016 mochten we een review uitvoeren. Daar kwamen veel interessante en kansrijke bevindingen uit. Inmiddels zijn we twee jaar verder en de resultaten zijn prachtig. We hebben de casus begin 2018 ge-update en je leest het hier.

Bekijk case
Tegeldepot showroom badkamer
Tegeldepot ligbad
Voordeelvanger logo

Personalisatie met hindernissen voor Voordeelvanger

De wereld van dagaanbieders kent haar eigen regels. Enorme mailingslijsten vormen de hoofdmoot van de marketing. Producten zijn divers en altijd van korte duur. Toch wilde Voordeelvanger graag personaliseren. En dan was er nog die enorme database, waarbij ieder adres geld kost en de spamfilters alsmaar slimmer worden. Een echt casus e-commerce voor gevorderden…

Bekijk case
Voordeelvanger Mobile header
Voordeelvanger deals

Van mooie groei naar snelle groei voor Voordeeldrogisterij

De groei verliep mooi en gestaag, maar het kon sneller. Thomas schakelde Yellowgrape in om een groeiplan te ontwikkelen en samen te werken aan een uitdagend doel: vóór eind 2017 wilde hij voor Voordeeldrogisterij minstens zo’n omzet behalen als voor Voordeligscheren. Ter verduidelijking: dat staat gelijk aan een groei van 300 procent. Ambitieus? Zeker. Onmogelijk? Zeker niet!

Bekijk case

Hoe Wijnvoordeel zijn koppositie behoudt

Wijnvoordeel.nl is een echte grensverlegger, altijd als eerste in de weer met nieuwe, kansrijke technieken. Het bedrijf had neus gekregen van onze volledig responsive email templates. Al snel vlogen in beide richtingen de ideeën over tafel, over personalisatie, automatische mailings en een speciale televisiecampagne. Lees deze casus.

Bekijk case
Conclusie Wijnvoordeel
Wijngaard Wijnvoordeel