Dekbed Discounter

Synergie en personalisatie voor Dekbed Discounter

Veel explosiever dan Dekbed Discounter groeien webshops niet. Toch wisten we in korte tijd de conversie met dertig procent te verhogen. Een perfecte casus over het belang van slim data management, synergie en personalisatie – en hoe dit allemaal met elkaar te maken heeft. Lees het hier in 7 minuten.

Bekijk case
Dekbed Discounter de aanpak

Hoe Wijnvoordeel zijn koppositie behoudt

Wijnvoordeel.nl is een echte grensverlegger, altijd als eerste in de weer met nieuwe, kansrijke technieken. Het bedrijf had neus gekregen van onze volledig responsive email templates. Al snel vlogen in beide richtingen de ideeën over tafel, over personalisatie, automatische mailings en een speciale televisiecampagne. Lees deze casus.

Bekijk case
Conclusie Wijnvoordeel
Wijngaard Wijnvoordeel
Voordeelvanger logo

Personalisatie met hindernissen voor Voordeelvanger

De wereld van dagaanbieders kent haar eigen regels. Enorme mailingslijsten vormen de hoofdmoot van de marketing. Producten zijn divers en altijd van korte duur. Toch wilde Voordeelvanger graag personaliseren. En dan was er nog die enorme database, waarbij ieder adres geld kost en de spamfilters alsmaar slimmer worden. Een echt casus e-commerce voor gevorderden…

Bekijk case
Voordeelvanger Mobile header
Voordeelvanger deals
Tegeldepot logo

Tegeldepot 2 jaar later, 100% groei – update van de casus

Tegeldepot.nl was na 8 jaar explosieve groei toe aan een professionaliseringsslag op het dossier e-commerce. Begin 2016 mochten we een review uitvoeren. Daar kwamen veel interessante en kansrijke bevindingen uit. Inmiddels zijn we twee jaar verder en de resultaten zijn prachtig. We hebben de casus begin 2018 ge-update en je leest het hier.

Bekijk case
Tegeldepot showroom badkamer
Tegeldepot ligbad