Yellowgrape schittert dit jaar met 5 sterren in de Emerce100

Rik van den Wijngaard
Founder & Creative Director
26/4/24
Yellow update

In de nieuwste editie van de Emerce 100, een prestigieuze jaarlijkse publicatie, blinkt Yellowgrape weer uit als één van de toonaangevende e-commerce bureaus in Nederland. Deze waardering onderstreept onze voortdurende excellentie in een competitieve markt.

De Emerce 100 is niet zomaar een lijstje; het is een kritische evaluatie van de prestaties van dienstverleners binnen de online industrie, verdeeld over diverse categorieën. Leidinggevenden uit de sector hebben hun oordeel geveld en Yellowgrape heeft zich wederom verzekerd van een plek binnen de top 100 beste e-business bedrijven van Nederland.

5 Sterren in E-commerce Expertise

Met een indrukwekkende score van 5 sterren in de categorie 'E-commerce bureaus' tijdens de 19e editie van de Emerce100, bevestigt Yellowgrape zijn status als een elite speler. Deze beoordeling is tot stand gekomen door professionals uit de online marketing, ICT en e-business wereld. Bedrijven werden beoordeeld op criteria zoals expertise, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Ook de Net Promoter Score (NPS), die aangeeft in hoeverre beoordelaars een bedrijf zouden aanbevelen, speelde een cruciale rol.

"Ik ben supertrots dat Yellowgrape wederom een toppositie inneemt in de jaarlijkse Emerce 100 ranglijst! Naast ons eigen klanttevredenheidsonderzoek, is de Emerce100 een essentiële indicator voor ons. We zijn onze klanten dan ook dankbaar voor deze erkenning. Elk jaar klimmen we een trede hoger, wat aantoont dat de waardering voor ons werk blijft groeien."

Deze erkenning is niet alleen een pluim op de hoed van Yellowgrape, maar ook een signaal aan onze (potentiële) klanten, dat ze te maken hebben met een bureau dat continu streeft naar verbetering en innovatie in de dynamische wereld van e-commerce.