Een deep dive in Design Thinking met Yellowgrape & XXL Nutrition

Désirée Brussel
Head of Account
21/3/24
Innovatie

Bij de kern van elke succesvolle digitale transformatie ligt een diep begrip van de klant. Dit principe wordt tot leven gebracht in de recente samenwerking tussen Yellowgrape en XXL Nutrition. Samen werken ze aan een nieuw redesign voor het platform van XXL.

In deze exclusieve video nodigen we je uit achter de schermen tijdens de interviewdag op het hoofdkantoor van XXL Nutrition. Door direct in gesprek te gaan met klanten, ontrafelden we hun diepste wensen en frustraties. Deze inzichten werden omgezet in need based profiles, de eerste stap in het design thinking proces. Dit zorgt ervoor dat het redesign van het XXL Nutrition platform volledig afgestemd is op de eindgebruiker, met een ontwerp dat obstakels wegneemt en de gebruiker centraal stelt.

De samenwerking tussen Yellowgrape en XXL Nutrition is een belofte van constante innovatie, gericht op een naadloze en gebruikersgerichte online ervaring. Deze video biedt een kijkje in de inspanningen en toewijding die nodig zijn om dit te realiseren, altijd met de eindgebruiker als prioriteit.