Yes, Yellowgrape scoort een Dutch Interactive nominatie met Grutto!

Leonie Eckhardt
Customer Journey Strategist
13/4/23
Events
Yellow update

De beste van het beste in digitaal Nederland: Wij bij Yellowgrape zijn eigenzinnig en gedurfd, en dat heeft zijn vruchten afgeworpen! Samen met onze klant Grutto hebben we een Dutch Interactive Nominatie in de wacht gesleept. Deze prestigieuze selectie staat voor het allerbeste digitale en interactieve werk in Nederland. Onze case is genomineerd in de categorie Digital for good, en daar zijn we maar wat trots op!

Grutto: een wereld waarin we weer in contact staan met voedsel en natuur

Grutto is een bedrijf met een missie: de aarde nét wat beter achterlaten. Ze geloven in een wereld waarin we weer in contact staan met voedsel en de natuur. Om meer mensen mee te krijgen in hun missie, introduceerden ze de Boerderij Box. Dankzij hun experiment gedreven mentaliteit zijn ze hier (bewezen) in geslaagd. En dat is precies waarom we samen met Grutto genomineerd zijn voor deze fantastische prijs!

21 april: De grote dag

Op vrijdag 21 april mogen we onze case presenteren voor de vakjury's bij True in Amsterdam. Daarna vindt het juryberaad plaats en wordt er beslist wie de felbegeerde awards in ontvangst mag nemen. De spanning stijgt!

8 juni: De award night

De Dutch Interactive Awards worden uitgereikt tijdens een feestelijke award night op donderdag 8 juni in de Beurs van Berlage. We kunnen niet wachten om daar samen met Grutto te schitteren en hopelijk een award in de wacht te slepen. Duim je met ons mee?

Met deze nominatie op zak blijven we bij Yellowgrape verder bouwen aan de beste digitale en interactieve projecten. Want samen met onze klanten maken we het verschil, en dat is precies waar we het voor doen!