Yellowgrape opnieuw Google Premier Partner: behorend tot de top 3% bureaus in Nederland!

Anouck van den Berg
Head of Performance Marketing
22/2/23
Yellow update

Bij Yellowgrape zijn we enorm trots om opnieuw te kunnen aankondigen dat we Google Premier Partner zijn! Deze onderscheidende status bevestigt onze toewijding en harde werk om de resultaten van onze klanten te maximaliseren. We voelen ons vereerd om tot de top 3% van alle agencies in Nederland te behoren die zich Premier Partner mogen noemen.

Het is geen geheim dat het Google Partner programma sinds vorig jaar flink is veranderd. Maar ons performance team is deze uitdaging met verve aangegaan en we zijn erin geslaagd om te voldoen aan de nieuwe, hogere eisen van Google. We hebben ons gericht op klantgroei, klantbehoud, productdiversificatie en omzet, en we zijn ontzettend trots dat we deze onderscheidende status hebben weten te behouden.

Klaar voor de toekomst

Als Google Premier Partner hebben we de kennis, ervaring en middelen om onze klanten te helpen bij het maximaliseren van hun online presence en het behalen van hun doelen. We zijn vastbesloten om deze status te behouden en uit te bouwen in de toekomst, en om onze klanten te helpen om te groeien en te bloeien met een digitale voorsprong.

Bij Yellowgrape zijn we dan ook dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen. Onze Google Premier Partner status is een erkenning van ons harde werk en toewijding om de allerbeste resultaten te leveren.