Rik van den Wijngaard
Rik van den Wijngaard
Founder & Creative Director

Yellowgrape lanceert AI-gestuurde conversie-assistent

Je bekijkt een oudere story
Dit inhoud van deze story kan verouderd zijn.
Bekijk hier onze laatste stories
7/3/2023
Bij Yellowgrape laten we AI al geruime tijd voor ons werken. Onze Campaign Developers en Customer Journey Consultants zijn er gek op en gebruiken het om onze datatools nog slimmer te maken. Maar nu gaan we nog een stap verder. We hebben namelijk onze AI Conversion Assistant gelanceerd: een vernuftige toolstack die draait op AI en onze klanten en brands helpt om uitdagingen te killen en productiviteit te verhogen met creatieve, innovatieve oplossingen. En dat allemaal met behulp van turnkey AI-oplossingen. Klinkt dat als muziek in de oren? Wacht dan maar tot je het in actie ziet.

Dynamische content voor hogere conversies dankzij AI

Bij Yellowgrape zijn we altijd op zoek naar manieren om conversies te verbeteren en productiviteit te verhogen. En onze AI-gefocuste toolstack doet precies dat. Door het produceren van dynamische content die zich aanpast aan elke doelgroep, kunnen we de conversie verbeteren en productiviteit verhogen. Of het nu gaat om leeftijd, lifecycle fase of zelfs de Cialdini-gevoeligheid van de audience, onze turnkey AI-oplossingen hebben alles in huis. Analyseer e-mails op basis van Cialdini principes, genereer advertentieteksten en buttons, pas content aan op basis van iemands positie in de lifecycle etc. We blijven voortdurend nieuwe apps toevoegen om marketeers concrete handvatten te bieden in het AI-landschap. 

Pushing the potential of AI

"Dankzij onze toewijding aan innovatieve en conversiegerichte integratie van AI, hebben we bij Yellowgrape al eerder indrukwekkende projecten opgezet, zoals een AI-driven automation e-mail en advertising campagne, waarbij we door AI-aangedreven content, timing en creatives hebben gebruikt om de conversiekracht te versterken en nieuwe hoogtes te bereiken", aldus Danny de Kruijk, Senior Campaign Developer bij Yellowgrape. "We zijn er trots op dat we de kracht van OpenAI en GPT-3.5 hebben geïntegreerd in onze AI Conversion Assistant en de feedbackloop tussen prestaties en contentgeneratie hebben geoptimaliseerd om onze klanten en brands te helpen bij het leveren van personalisatie op grote schaal en het effectiever analyseren van data."

Bij Yellowgrape blijven we de potentie van AI volledig benutten en zijn we klaar om de toekomst van ons vakgebied vorm te geven. Door middel van innovatieve technologieën en een ongekende passie voor marketing en technologie, zullen we blijven streven naar een wereld waarin AI en menselijke creativiteit hand in hand gaan.

Nu beschikbaar voor iedereen!

Wil je de kracht van AI ook benutten om jouw conversies te verbeteren? Dan hebben we goed nieuws voor je: vanaf begin maart is de AI Conversion Assistant van Yellowgrape beschikbaar voor iedereen die het wil gebruiken! Met onze AI-gedreven toolstack kan jouw brand of organisatie ook groeien en bloeien. Ontdek het op https://ai.yellowgrape.nl/ hoe we je naar het volgende niveau kunnen tillen met de nieuwste AI-technologieën.

Meer e-commerce stories