Yellowgrape certified partner TradeTracker

Door Johan Smits

Door Johan Smits

Leestijd 2 minuten

TradeTracker is sinds kort actief met haar agency certificaat en trainingsprogramma. Doel hiervan is om er voor te zorgen dat de samenwerking tussen de adverteerder, agency en TradeTracker op een manier verloopt zodat er binnen deze driehoeksrelatie het performance kanaal zo breed mogelijk wordt weggezet.

Yellowgrape is na een jarenlange samenwerking met TradeTracker nu één van de eerste officiële certified agencies van TradeTracker. Dankzij een uitgebreide on-site training en assessments zijn de medewerkers van Yellowgrape nu in staat om via TradeTracker het optimale rendement uit het performance marketing kanaal van haar klanten te halen. Het certificaat toont aan dat de campagne managers van Yellowgrape in gespecialiseerd zijn in de volgende onderdelen van campagne management bij TradeTracker:

  • Campagne setup: Hoe wordt de ideale campagne ingericht en welke tools zijn er om een campagne gelijk goed in de markt te zetten
  • Attributie & vergoedingsmodellen: Wat zijn de effecten van de verschillende attributiemodellen en waarom leveren andere attributiemodellen meer omzet op ten opzichte van last click.
  • Interface: Tips & Tricks om TradeTracker’s interface, tools en features zo effectief mogelijk in te zetten om meer omzet te genereren
  • Campagne optimalisatie: Op welke manier genereren TradeTracker en Yellowgrape samen een zo groot mogelijke omzet voor haar klanten.

Lars Kloezeman, Managing Director van TradeTracker Nederland:

We zijn verheugd de relatie met Yellowgrape naar een volgende niveau te tillen. We merken dat onze gedeelde visie over performance marketing en de investeringen die we beiden bereid zijn te doen in onze klanten zijn vruchten afwerpt voor de klanten die we beheren. Dankzij dagelijks contact en een proactieve aanpak zien we de omzetten voor deze klanten flink toenemen. Yellowgrape heeft zich de laatste jaren getoond als een partner die helpt programma’s die wij draaien verder te ontwikkelen en was voor ons de aangewezen partner dit traject verder in te gaan.

Johan Smits, Managing Director en oprichter van Yellowgrape vult aan:

Yellowgrape en TradeTracker tillen door deze hernieuwde samenwerking de campagnes van onder andere Dekbed-discounter, Create2fit, Fonteyn.nl, Cameraland, Voordeeldrogisterij en vele anderen naar het volgende niveau. De eerste resultaten van de hernieuwde setup zijn ook al zichtbaar gezien de stijging die de campagnes de afgelopen periode hebben doorgemaakt.

Deel deze story

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Laatste e-commerce stories

Wie winst op de lange termijn wil, focust zich op acquisitie én retentie

Lees het nu in onze nieuwste whitepaper