Optimalisatie data

Tweakwise Gold Partner

Meer uit je webshop halen? Met de software van Tweakwise en expertise van Yellowgrape weet je zeker dat je goed zit!

Data specialisten

Gold Partnership

Tweakwise is specialist op het gebied van onsite search en merchandising technologie. Als Tweakwise’ nummer 1 consultancy partner zorgen wij voor een optimale inrichting van de software voor onze klanten. Door de wensen van onze klant hierbij in acht te nemen en onze expertise op gebied van e-commerce strategisch in te zetten, kunnen we echt het verschil maken.

Tweakwise levert met Navigator een intelligente tool die het zoeken, navigeren en merchandisen in e-commerce websites optimaliseert. De tool wordt momenteel al door vele grote e-retailers gebruikt. Het platform draagt zo bij aan meer dan 4 miljard omzet, verdeeld over 20 verschillende landen. Lees hier meer over Tweakwise.

Onsite search

De supersnelle zoekmachine van Tweakwise geeft bezoekers de beste en meest relevante resultaten. Synoniemen en redirects kun je zelf instellen en spelfouten worden door de zoekfunctie automatisch gecorrigeerd. Het pushen van producten, het meenemen van content pagina's in de resultaten en rekening houden met voorraad: het is allemaal mogelijk. In Navigator zitten bovendien uitgebreide rapportages waarmee je je instellingen optimaliseert en er voor zorgt dat je de beste resultaten behaalt.

Merchandising en faceted navigation

Wanneer de juiste producten op je categoriepagina's worden getoond zal dit een positief effect hebben op je conversiepercentage. Tweakwise Navigator is voorzien van alle tools om de beste volgorde van je producten te beheren. Met de faceted navigation features kunnen bezoekers snel en efficiënt producten filteren. De filters kun je per categorie inrichten en voorzien van verschillende opties, zoals checkboxes, sliders en iconen.

Recommendations en personalization

Met relevante aanbevelingen kun je je klanten verleiden om meer te bestellen en de gemiddelde orderwaarde te verhogen. Naast het uitlichten van producten op de homepage, binnen categoriepagina's of in de winkelmand, beheer je in Tweakwise Navigator eenvoudig up- en cross selling op productdetail niveau. Om in te kunnen spelen op personalisatie geeft Tweakwise Navigator je een aantal standaard oplossingen, zonder je te limiteren. Kortom: je webshop is klaar voor iedere toekomstige ontwikkeling!

Onze Tweakwise specialisaties

  • Onsite search
    Ondersteuning en optimalisatie van onsite zoekfuncties om koopintenties te boosten.
  • Merchandising
    Ondersteuning en expertise bij het ontwerpen van slimme catalogus lijsten, die door maarliefst 80-90% van je bezoekers gebruikt worden tijdens het shoppen.
  • Filtering
    Ondersteuning en expertise bij het ontwerpen en instellen van relevante filters binnen je webshop, om de gebruikservaring te optimaliseren en relevante producten uit te lichten.

Meer uit je webshop halen?

Met de software van Tweakwise en expertise van Yellowgrape weet je zeker dat je goed zit! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op met Johan.

Johan Smits
Johan Smits

Managing Director & Founder

Stel je vraag