Yellowgrape e-commerce bureau

Koning van de kanalen

Het is niet zo moeilijk om hordes mensen naar een webshop te lokken. De echte kunst is te zorgen dat het de juiste mensen zijn.

Mixmasters

Mixmasters

Traffic is een verzamelterm voor al het verkeer richting je webshop. Dat verkeer loopt langs vele kanalen. Via zoekmachines, e-mail, affiliate sites, advertenties of prijsvergelijkers. Het is nooit verstandig om lukraak op alle kanalen tegelijk in te zetten. De schone kunst is te investeren in een kanalenmix die voor jouw specifieke webshop het beste rendeert. Dat is een kunst die we bij Yellowgrape als weinig anderen verstaan. Ons kantoor is aan de gracht, maar we zijn first and foremost de koning van de kanalen.

E-commerce kanalenmix

Lang leve de voorspelbaarheid

Ons meesterschap komt omdat we niks aan het toeval overlaten. Bij Yellowgrape genereren we traffic met een voortdurend oog op de kosten en baten. Per kanaal analyseren we van te voren al wat de verwachte groei en ontwikkeling is. Al doende zijn we zijn behoorlijk goede forecasters geworden. Dat is in dit métier een unicum en het spreekt voor zich dat het door klanten enorm wordt gewaardeerd. Wij vertellen je van te voren wat het gaat opleveren. Wel even een bloemetje sturen als het toch meer wordt!

Over e-mail
het kanaal met de grootste potentie

Iedereen mailt, maar bijna niemand mailt goed. Ook succesvolle bedrijven hebben vaak nog een grote slag te maken. Dat is niet zo gek. De techniek is razendsnel gegaan. Wie het snapt kan mensen hyperpersoonlijk targeten. Yellowgrape geldt als een van de meest innovatieve spelers op dit gebied. Onze volautomatische e-mailcampagnes kennen qua personalisatie hun weerga niet. Bereid je voor op een gigaconversieboost.

Over affiliate
de meest gemiste kans in de marketingmix

De een zweert erbij, velen lopen er met een boogje omheen: affiliate marketing. Wij vinden affiliate te gek. Je moet het simpelweg goed inrichten en beheren. Doe je dat, dan is affiliate je grote, duurzame, zonder veel moeite geld-in-het-laatje-brengende vriend voor het leven. Vergeet niet dat je betaalt op basis van Cost per Sale. Yellowgrape is misschien wel dé specialist in Nederland op affiliate. Doen we er gewoon bij voor je!

Over SEA
it’s all about synergy stupid!

Maximaal waar voor je geld, dat is de nog best complexe kunst van SEA. De steeds veranderende algoritmes van Google. De noodzaak van automatisering. Het bepalen van een goede focus. Het gebruik van machine learning om biedingen te optimaliseren. En zo zijn er nogal wat knoppen. Maar complexiteit biedt ook kansen. Bij optimale synergie tussen alle parameters schiet de ROI op SEA steil omhoog. Dat is wat we ook voor jouw SEA willen doen.

Over SEO
innovatie op die goeie ouwe zoekmachine

Natuurlijk wil je het liefst op organische wijze gevonden worden. Vinden wij ook een mooie uitdaging. Aan de basis van onze strategie ligt het zoekwoordenonderzoek. Logisch zeg je, maar toch ligt hier vaak al enorme winst, zeker in combinatie met de feitelijke content op de site. Technisch hebben we ook een paar sterke troeven. Het moet gek lopen als we de SEO niet significant kunnen boosten.

Over prijsvergelijkers
constante stroom van relevante traffic

Voor steeds meer consumenten zijn prijsvergelijkers de eerste referentie. Toch laten webshops hier vaak veel liggen. Prijsvergelijkers zijn een beetje een black box. Prijzen, reviews, levertijden, bekendheid, service – je moet het allemaal maar invoeren, monitoren en bijsturen. Is het de moeite waard? Geen twijfel over! Wie het goed regelt, mag zich verheugen op een constante stroom aan relevante traffic.

Voor wie wij renderende traffic genereren

Meer weten?

Meer weten over jouw traffic kansen? Neem gerust even contact op met Johan, vindt ie leuk!

Johan Smits
Johan Smits

Managing Director & Founder

Stel je vraag!