Johan Smits
Johan Smits
Founder & Managing Director

Yellowgrape wint CanopyDeploy award

Je bekijkt een oudere story
Dit inhoud van deze story kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
18/2/2022
Yellowgrape heeft de CanopyDeploy ‘Better Together Award’ gewonnen. Daar zijn we ontzettend trots op! De waardering gaat namelijk veel verder dan uitsluitend een commerciële samenwerking. De beloning laat zien dat commercie en maatschappelijke impact hand in hand kunnen gaan.

Op donderdagavond 17 februari zijn in Utrecht voor de eerste keer de CanopyDeploy Resell Partner Awards uitgereikt door Karsten Veenman. Yellowgrape is naar huis gegaan met de ‘Better Together Award’.

Afgelopen jaar heeft Team ITG haar CanopyDeploy partnerprogramma verder uitgerold en geprofessionaliseerd. Met de ‘Better Together Award’ wil Team ITG extra benadrukken hoe betekenisvol het partnerschap met Yellowgrape wordt gewaardeerd.

Profit & impact

Afgelopen jaar hebben onze klanten Europarcs, Uitgekookt en Grutto gekozen voor de ESP CanopyDeploy. Ook werken we met Amnesty samen aan het professionaliseren van hun e-mail strategie. Naast het commerciële aspect was deze profit & impact strategie van Yellowgrape een belangrijke reden voor Team ITG om Yellowgrape in de prijzen te laten vallen.

In eigen woorden van Karsten Veenman:

Deze winnaar laat zien dat commercie en maatschappelijke impact hand in hand kunnen gaan, via projecten die meer gericht zijn op het algemeen belang dan het eigen. Respect! De titel ‘Better together’ kun je dus op verschillende manieren toepassen op de samenwerking met Yellowgrape!

Meer dan trots zijn onze CanopyDeploy specialisten gisteravond naar huis gegaan en kijken we uit naar een succesvolle samenwerking in voor 2022.

Deel deze story

Meer e-commerce stories