Yellowgrape genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50

Door Claudia Dikkers

Door Claudia Dikkers

Leestijd 1 minuut

Hoera! Yellowgrape is opnieuw genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50! Vorig jaar maakten we ons debuut en hebben we de 8e plaats in top 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland bemachtigd. We zijn daarom heel erg benieuwd naar onze ranking dit jaar.

Over Deloitte Technology Fast 50

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De ranking gebeurt op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2015 – 2018). Deelnemers zijn afkomstig uit de publieke en private sector en omvatten alle technologie segmenten. Ook onze partners Channable en ROBIN staan er tussen. De volledige lijst van 50 genomineerden vind je hier.

Ivo Meij, senior Manager bij Deloitte, bedient vele Fast 50 ondernemingen en startups: “Elk bedrijf gebruikt technologie, maar de bedrijven die uiteindelijk de Technology Fast 50 halen zijn hierin zo bedreven, dat zij bestaande markten ontwrichten en/of nieuwe markten aanboren.”

Programmaleider van de Technology Fast 50, Bart de Vries, voegt daaraan toe: “Dit jaar zet de trend zich voort dat het aantal inschrijvingen voor de Fast 50 stijgt én dat de groeipercentages stijgen ten opzichte van afgelopen jaar. Dit toont aan dat het klimaat voor tech scale ups wederom is verbeterd.”

Deloitte Fast50 nominee 2019

Bekendmaking

Genomineerden maken tevens kans op een plek in de EMEA Fast 500. Of we onszelf dit jaar overtreffen is nog even afwachten. Op donderdag 10 oktober wordt de uiteindelijke ranking bekendgemaakt. Stay tuned!

Deel deze story

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Laatste e-commerce stories

Wie winst op de lange termijn wil, focust zich op acquisitie én retentie

Lees het nu in onze nieuwste whitepaper