Yellowgrape behoort tot de top 250 groeibedrijven in Nederland!

Johan Smits
Founder & Managing Director
4/6/21
Yellow update

Yellowgrape is een van de 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland!

De top 250 groeibedrijven is een jaarlijks terugkerende publicatie van het Erasmus Centre for Entrepreneurship en nlgroeit. De publicatie maakt onderdeel uit van het langlopende, meerjarige onderzoek naar snelgroeiende bedrijven van het Erasmus Centre for Entrepreneurship en Rotterdam School of Management, Erasmus University.

Om in de top 250 opgenomen te kunnen worden, dienen organisaties aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo moet een organisatie bijvoorbeeld minimaal tien werknemers in dienst hebben en/of minimaal vijf miljoen euro omzet te hebben aan het begin van de driejarige meetperiode.

Vol gas groeien, met één voet op de rem

Het onderzoek is vijf jaar geleden gestart en gaat verder dan het simpelweg meten van groei. Doel van het onderzoek is om het DNA van een scale up te ontcijferen. De groeifactoren die scale ups uniek maken, hoe ze snelle groei weten te behouden, slimmer worden en de groeikern weten te versterken.

Groei is belangrijk voor Yellowgrape als organisatie omdat het kansen creëert voor collega’s om te ontwikkelen – als mens en als professional. Ook is het belangrijk om nieuwe stappen te kunnen zetten en telkens uitgedaagd te kunnen worden.  

De groei van een organisatie is extra kwetsbaar in tijden van een crisis of een pandemie. Daarom zijn we onwijs trots dat we, ondanks de roerige tijden, verder zijn blijven groeien en innoveren!