Yellowgrape behaalt 8e plek in Deloitte Technology Fast 50 2018

Door Rik van den Wijngaard

Door Rik van den Wijngaard

Leestijd < 1 minuut

De Technology Fast 50 Awards Ceremony vond dit jaar plaats op Festivalterrein Thuishaven in Amsterdam. De ranking van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland werd tijdens het galadiner bekendgemaakt. Dit jaar was Yellowgrape nieuwkomer in de ranking en geëindigd op plaats 8 met een groeipercentage van 1096%.

Verder groeien

“We waren al supertrots op onze nominatie voor de Deloitte Technology Fast 50, maar het is natuurlijk geweldig om op plaats 8 binnen te komen in de ranking. Het is een mooie bevestiging voor de e-commerce passie van ons team en onze klanten waar we dagdagelijks gezamenlijk verder groeien.”

Over de Deloitte Technology Fast 50

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2014 – 2017). De deelnemers zijn afkomstig uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten.

Het snelst groeiende bedrijf van dit jaar is The Inner Circle met een omzetgroei van 3460%. Temper ging er met de titel Rising Star 2018 vandoor. Bekijk de gehele ranking.

Deel deze story

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Laatste e-commerce stories

Wie winst op de lange termijn wil, focust zich op acquisitie én retentie

Lees het nu in onze nieuwste whitepaper