Vier Yellowgrape klanten in CrossBorder Top 30

Door Claudia Dikkers

Door Claudia Dikkers

Leestijd 2 minuten

Begin augustus maakten digital commerce platform Twinkle en de Duitse online marketing specialist Dexport de CrossBorder Top 30 bekend. 

De CrossBorder Top 30 is een ranking van Nederlandse online verkopers die het hardst groeien over de grens. Hierbij wordt gekeken naar de procentuele internationale omzetgroei van vorig jaar. Om in aanmerking te komen moeten organisaties het jaar ervoor (in 2017) al minimaal 100.000 euro omzet geboekt hebben in het buitenland en mogen ze zich niet uitsluitend op de buitenlandse markt richten. Dit jaar staan maar liefst vier van onze klanten in het rijtje: Koffievoordeel, Just Carpets, Smartphonehoesjes.nl en Suitable!

Grensverleggend event

Wie mag zich dit jaar het snelst groeiende cross border e-commerce bedrijf van Nederland noemen? Daarvoor moeten we nog even geduld hebben, want de nummer één wordt tijdens het CrossBorder event op donderdag 3 oktober bekend gemaakt. De zevende editie vindt plaats in een sfeervolle oude boerderij in Mereveld, vlakbij Utrecht. In het kader van het thema ‘Your Next Move’ zullen ondernemers en e-commerce professionals uit diverse branches interessante keynotes verzorgen. Het delen van internationale kennis staat centraal, maar er is ook ruimte voor het uitwisselen van ervaringen, valkuilen en natuurlijk het delen van behaalde successen.

Yellowgrape is erbij

Als trotse sponsor van het event is Yellowgrape uiteraard ook van de partij. Samen met Jacco Oosterhof (e-Luscious/Koffievoordeel) zal Johan Smits de case van Kaffeevorteil en Weinvorteil presenteren. Tijdens deze spreeksessie wordt dieper ingegaan op de strategie omtrent de uitrol van het platform naar de Europese markt. Op de website van het CrossBorder event vind je het volledige programma en meer informatie over de sprekers. 

Bekijk de volledige Top 30 lijst als je wilt weten welke bedrijven nog meer kans maken op de titel ‘succesvolste CrossBorder e-commerce bedrijf van 2019’. Wil je er graag bij zijn? Goed nieuws, want er zijn nog tickets! Klik hier om ze direct te bestellen. 

Deel deze story

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Laatste e-commerce stories

Wie winst op de lange termijn wil, focust zich op acquisitie én retentie

Lees het nu in onze nieuwste whitepaper