Succes vieren en kennis delen

18/10/19
No items found.

De afgelopen weken was het even rustig op onze blog, maar stil hebben we zeker niet gezeten. Zo stond in september Shopping Today en het E-commerce Diner op het programma. In oktober werden de Google Premier Partner Awards uitgereikt, debuteerden we op het CrossBorder Event en maakte Deloitte de ranking van de Technology Fast 50 bekend. In deze blog vatten we ze allemaal voor je samen. Lees je mee?

Shopping Today 2019

Shopping Today staat bekend als het e-commerce event van het jaar. Iedereen die zich goed wil voorbereiden op de digitale toekomst moet en wil hier simpelweg bij zijn. Ook dit jaar konden bezoekers in DeFabrique in Utrecht rekenen op tal van interessante kennissessies en keynotes.Nog voor de lunch was het de beurt aan rik-van-den-wijngaard van den Wijngaard en Kevin Veenman om de case van Dekbed-Discounter te presenteren. Terwijl de nadruk afgelopen jaar op de implementatie van het DMP en de inrichting van de gepersonaliseerde customer journeys lag, werd er nu voornamelijk teruggeblikt. Hoe heeft het platform de afgelopen maanden ontwikkeld? Wat zijn de learnings die voortgekomen zijn uit de razendsnelle groei? En belangrijker nog: wat zijn de next steps? Hiermee sloot de case mooi aan op het thema van het event: ‘future of the journey’.[embed]https://youtu.be/V3210-wcfXk[/embed]Ook het campagneteam van Yellowgrape heeft dit jaar een hele waardevolle bijdrage geleverd aan het event. Onze campagne managers desiree-brussel en Jane stonden voor het eerst op het podium met Channable. In de presentatie werden de mogelijkheden en voordelen van de gelijknamige feed management tool uitgebreid besproken. Het verhaal was gebouwd rondom de klantcase van multibrandstore OPEN32 en bevatte veel praktische tips en tricks omtrent het gebruik van dynamische tekstadvertenties, die door het aanwezig publiek erg positief werden ontvangen. Voor herhaling vatbaar dus!

E-commerce diner 2019

Na een intensieve dag was er behoefte aan ontspanning en laat dat nou net op het avond programma staan! Aansluitend aan het event startte op dezelfde locatie het E-commerce diner: een jaarlijks en exclusief netwerkevent dat Yellowgrape organiseert in samenwerking met een aantal van onze partners. Dit jaar waren dat Copernica, Datatrics, Hipex, ROBIN en Tweakwise. Heb je het diner gemist of wil je nog even nagenieten? Bekijk hieronder de recap![embed]https://youtu.be/NZetzAyFXCA[/embed]

Google Premier Partner Awards

Op dit jaarlijkse event reikt Google prijzen uit aan de beste internationale digitale marketingbureaus met een Premier Partner Status. Zoals je wellicht hebt gelezen in een van onze vorige blogs sleepte Yellowgrape twee nominaties in de wacht: één in de categorie Display en één in de categorie Shopping Excellence. Een prestatie om trots op te zijn!

CrossBorder Event

Dit jaar waren we voor het eerst aanwezig op het CrossBorder event van Dexport en Thuiswinkel. Zoals de titel al doet suggereren staat het in teken van internationale groei. Het programma bestond uit spreeksessies en presentaties van diverse succesvolle online retailers, brands en B2B-verkopers die keihard aan de weg timmeren om de internationale markt te veroveren. Dit alles op een gezellige locatie inclusief gemoedelijke sfeer.Als trotse sponsor maakte Yellowgrape uiteraard ook onderdeel uit van het programma. Samen met Jacco Oosterhof (e-Luscious/Koffievoordeel) presenteerde johan-smits Smits de grensverleggende case van Kaffeevorteil en Weinvorteil. Tijdens de kennissessie werd dieper ingegaan op de strategie omtrent de uitrol van het platform naar diverse Europese landen. Deze uitdaging zullen we de komende tijd zeker verder oppakken.

Technology Fast 50

Last but not least… de bekendmaking van de Deloitte Technology Fast 50! De jaarlijkse ranking van snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland gebeurt op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2015 - 2018). Tijdens het galadiner werden de champagneflessen aan de lopende band ontkurkt - en niet onterecht: met een percentage van 415% eindigde Yellowgrape dit jaar op de 34e plaats! Ook onze partners Channable en ROBIN hebben met een respectievelijk 5e en 39e plaats een knappe prestatie geleverd.