Inspirerende avond tijdens het E-commerce Diner 2018

Door Rik van den Wijngaard

Door Rik van den Wijngaard

Leestijd < 1 minuut

Donderdagavond 20 september was het weer zover. Het E-commerce Diner editie 2018, een exclusief netwerkevent dit keer organiseerden wij het samen met Datatrics, Hipex, ROBIN, MediaCT en Copernica. Aansluitend aan Shoppingtoday boden we de gelegenheid om in intieme setting te netwerken onder het genot van een walking diner.

Een korte impressie van de avond

Netwerken met de e-commerce top van Nederland

Het E-commerce Diner is een jaarlijks event en richt zich op E-commerce managers en/of eigenaren van webshops & retailmerken die bij de top van Nederland horen. Dit jaar waren 60 e-commerce professionals aanwezig bij het E-commerce Diner.

Naast de sfeervolle setting en het walking diner, wisselden onze genodigden kennis en inspiratie uit op uiteenlopende facetten. Gemene delers als explosieve groei, best practices op e-mailmarketing, hosting performance en de next-steps op personalisatie en predictive marketing. Wij hebben deze avond ervaren als heel inspirerend en een mooi moment om ondernemers en collega’s in het vak te ontmoeten.

We kijken uit naar het organiseren van de zomer editie; de E-commerce Cruise. Wil je het E-commerce Diner als webshop of retailmerk graag meemaken? Stuur dan Johan (johan@yellowgrape.nl) een e-mail.

Deel deze story

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Laatste e-commerce stories

Wie winst op de lange termijn wil, focust zich op acquisitie én retentie

Lees het nu in onze nieuwste whitepaper