DIA Pro's: Shannon Westerink Genomineerd!

Rik van den Wijngaard
Founder & Creative Director
9/5/23
Events

De beste designer, techie en talent van het jaar worden binnenkort bekendgemaakt tijdens de Dutch Interactive Awards (DIA), volgens vakgenoten bij Nederlandse internetbureaus. De spannende ontknoping vindt plaats bij de uitreiking volgende maand. Vandaag zijn de prestigieuze nominaties voor de DIA Pro's onthuld. Onder de genomineerden bevindt zich ook ons eigen talent, Shannon Westerink, die met trots is genomineerd in de categorie Best Talent.

Een verdediging om trots op te zijn

Eind vorige maand mochten onze collega's Leonie Eckhardt en Nick Schaperkotter samen met de klant de case van Grutto al verdedigen tijdens de jurydag voor de Dutch Interactive Awards. Het resultaat hiervan wordt volgende maand bekend. We zijn natuurlijk ontzettend benieuwd naar de uitslag, maar alleen al het feit dat we hier mogen staan en onze case mogen verdedigen, is iets om trots op te zijn. We hebben hard voor dit resultaat gewerkt en zijn blij dat dit erkend wordt door de vakgenoten.

Feestelijke awardshow in de Beurs van Berlage

De uitreiking van de awards vindt plaats tijdens een feestelijke awardshow op donderdag 8 juni in de Beurs van Berlage. Natuurlijk hopen we een prijs in de wacht te slepen, maar zelfs zonder winst waarderen we de erkenning en de mogelijkheid om ons werk te presenteren. Daarnaast biedt de awardshow een mooie gelegenheid om bij te praten en kennis op te doen van andere professionals in de branche.