Claudia Dikkers
Claudia Dikkers

Copernica Partner of the Year nominatie

Je bekijkt een oudere story
Dit inhoud van deze story kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
17/11/2020
Yellowgrape is voor de vijfde keer op rij genomineerd voor de Copernica Partner Awards! In 2016 en 2017 wonnen we de Award en ook dit jaar maken we kans om Partner of the Year te worden.

Sinds 2015 is Yellowgrape officieel Copernica partner en helpen we een groot gedeelte van ons klantportfolio de krachtige software optimaal te benutten en maximaal rendement uit de klantendatabase te halen. Hiermee helpen we onder andere Dekbed Discounter, Corendon Hotels & Resorts, Ventilatieshop, Koopjedeal en ZorgKiezer van e-mail een ijzersterke marketingtool te maken.

De Partner of the Year Award reikt Copernica jaarlijks uit als extra erkenning richting partners die zich actief inzetten binnen het partnernetwerk. De Partner of the Year wordt gekozen op basis van de totale omzet, het aantal aangesloten klanten en de inzet in gezamenlijke marketingactiviteiten.

Naast Partner of the Year zijn er dit jaar nog twee categorieën waarin een Award uitgereikt wordt, namelijk Best Newcomer of the Year en Best Technology Partner of the Year. Onze partner Squeezely is dit jaar voor het eerst genomineerd in laatstgenoemde categorie.

De digitale uitreiking van de Awards vindt plaats op vrijdag 11 december. Wordt vervolgd!

Deel deze story

Meer e-commerce stories