Trots: 6 Yellowgrape klanten in Twinkle 100

Door Rik van den Wijngaard

Door Rik van den Wijngaard

Leestijd < 1 minuut

Deze week werd de Twinkle 100 van 2016 bekend gemaakt; de ranglijst met de grootste Nederlandse e-commerce organisaties. 6 webwinkels in deze editie zijn klanten van Yellowgrape. Gefeliciteerd; Create2Fit, CameraNU.nl, Van den Assem Schoenen, Kleertjes.com, Tegeldepot en Neckermann. De Twinkle100 is dit jaar voor de negende keer uitgegeven door BBP Media en is gebaseerd op de omzet.

“We zijn apetrots om bij te mogen dragen aan de groei en Twinkle100 posities van onze klanten”

Naast de lancering van de Twinkle100 is voor de tweede keer de 100 volgers lijst gepresenteerd. Het is interessant om te zien dat de omzet ondergrens wederom flink is gestegen. Vorig jaar bedroeg de ondergrens circa 1Mio dit jaar is de ondergrens 3Mio. Dit komt o.a. door de snelle groei van de e-commerce branche en het feit dat dit jaar ook internationale omzet wordt meegerekend voor de positie bepaling in de Twinkle100.

Yellowgrape is verheugd dat we in 2016 meerdere Top-200 shops voor Yellowgrape gekozen hebben. Natuurlijk willen we de rest van de Twinkle genomineerden overtuigen van de strategische aanpak van Yellowgrape.

Namens het gehele Yellowgrape-team feliciteren we al onze klanten in de Twinkle100.

Deel deze story

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Laatste e-commerce stories

Wie winst op de lange termijn wil, focust zich op acquisitie én retentie

Lees het nu in onze nieuwste whitepaper