Squeezely Partner

Squeezely is een Customer Data Platform dat marketeers helpt data uit diverse marketingkanalen te centraliseren en personalisatie in marketing op grote schaal toe te kunnen passen. Het CDP is hierbij het centrale opslagpunt, waarin data uit verschillende bronnen samenkomt.

Squeezely kan deze data verrijken door doelgroep segmentatie op basis van patronen toe te passen. Iedere doelgroep kan vervolgens voorzien worden van gepersonaliseerde content op de website, in e-mail en in advertentiecampagnes. 

Een krachtig Customer Data Platform

Yellowgrape is er van overtuigd dat je alleen synergie tussen je marketingkanalen kunt creëren indien je strategie gestuurd wordt door data. Wanneer je opereert op het volume van onze klanten, is een Customer Data Platform hiervoor de meest logische en duurzame oplossing om dit in praktijk te brengen. 

Een groot deel van onze klanten maakt succesvol gebruik van Squeezely. De webshops van onder andere Dekbed Discounter, Happybee en OPEN32 worden in real time aangepast op de behoefte, interesse en voorkeuren van de bezoeker. Zo kunnen we relevante productaanbevelingen doen en acties uitlichten die interessant zijn voor de betreffende bezoeker. Daarnaast zetten we in op subtiele verleidingstechnieken middels embedded notificaties, die inspelen op datgene waar de klant gevoelig voor is. 

Vergaande personalisatie

Daarnaast passen we vergaande personalisatie toe via de marketing kanalen zoals e-mail. We bouwen campagnes die automatisch getriggerd worden zodra een bezoeker specifiek on site kijk- en klikgedrag vertoont. Content in mail wordt dynamisch gevuld, op basis van gedragsdata uit het CDP.

De inzichten die we dankzij Squeezely boven tafel krijgen gebruiken we ook om budgetten efficiënter te alloceren in Ads. Door verregaande doelgroep segmentatie kunnen we nog beter targetten, verhogen we de CTR en conversie ratio. 

Het maximale uit jouw data halen met Squeezely?

Schakel onze Squeezely experts in!

Deze specialisten helpen je graag!​

Rik van den Wijngaard

Rik van den Wijngaard

Stephan van der Haagen

Maartje Janssen

Maartje Janssen

Erik Dijkstra