Services

Wij voorspellen, creëren en optimaliseren jouw e‑commerce groei

Strategy & Innovation

Bij ons klop je aan voor een heldere strategie waarin alle elementen samenwerken. Synergie is de sleutel. Jouw bedrijfsvoering is de rode draad. We werken altijd aan een concrete groeidoelstelling. Het pad ernaartoe is realistisch, voorspelbaar, meetbaar en bomvol innovatieve technologie en rake creativiteit.

Ontdek meer

Data & Intelligence

Wij zijn dé specialisten in het ontginnen en analyseren van data. Wij gebruiken deze data om het gedrag van je klanten en de groei van jouw bedrijf te voorspellen en activeren. We gebruiken hiervoor geen generieke suits, maar onze eigen best of breed verzameling van specialistische tools.

Ontdek meer

Automation & Customer 360

Wij gebruiken data om de customer journey in verregaande mate te personaliseren, zowel van nieuwe als bestaande klanten (retentie). Het optimaliseren van kansen vraagt om sterk samenspel van automatisering en creativiteit. Alles wat we doen sluit aan bij het businessmodel en is onderdeel van een heldere groeistrategie.

Ontdek meer

Performance Marketing

We gooiden al hoge ogen met onze performance marketing, maar de laatste twee jaar heeft Yellowgrape een enorme stap gemaakt richting nog meer synergie en verbinding met het businessmodel van de klant. Veel scherper dan met ons zit je niet aan de knoppen.

Ontdek meer

CRO

Het optimaliseren van de conversie is een kernonderdeel van onze strategie. We gebruiken hierbij data, maar ook onze enorme kennis en ervaring om snel de juiste keuzes te maken en concrete resultaten te boeken. Wij optimaliseren alles wat je doet en maakt, niet alleen je webshop. De grote winst – en die pakken we – ontstaat als alles optimaal samen werkt.

Ontdek meer

Design & CX

Design is een belangrijke factor voor je customer experience en daarmee voor je conversie. Yellowgrape (her)ontwerpt sites vanuit klantbeleving. Dat levert prachtige én supereffectieve sites op. Ook hier laten we ons leiden door data en meedogenloze testprotocollen.

Ontdek meer
Rik van den Wijngaard
Founder & Creative Director
Management
Désirée Brussel
Head of Account
Account

Vragen? Ontdek wat jouw groeipotentieel is en praat met ons

Neem contact op