Meesterschap

E-commerce voor reuzen die uit hun jasje scheuren

Onze eigenzinnige aanpak

Yellowgrape werkt voor bedrijven die e-commerce al heel goed snappen. Wij maken geen successen van drama’s. Liever helpen we succesvolle bedrijven hun succes naar nog grotere hoogtes te tillen. Onze eigenzinnige aanpak staat bijna altijd garant voor een conversiestijging van tientallen procenten. Als het niet meer is. In alle gevallen maken we er van te voren al kraakheldere afspraken over.

Eigenzinnige aanpak

Data voor je laten werken

E-commerce is een extreem complex samenspel van data, traffic en conversie. Ons succes is te danken aan de mate waarin wij dit samenspel doorgronden. Dat begint aan de basis. De laatste jaren hebben we pionierswerk verricht op het gebied van data. De unieke manier waarop Yellowgrape data bundelt en laat samenwerken, is het begin van ongekende mogelijkheden.

Techniek en creativiteit

Techniek en creativiteit

Want de techniek is maar het halve werk. E-commerce is ook gewoon nog een creatief vakgebied. Hoe beter de  techniek voor je werkt, hoe meer creatieve opties ontstaan. Welke incentives zet je in? Hoe creëer je de meest kansrijke buyer journeys? Hoe laat je design voor je werken? Het is in het complete samenspel tussen techniek en creativiteit dat Yellowgrape uitblinkt. De gemoedelijke sfeer krijg je er gratis bij…

Meer weten?

Vragen? Of wil je meer weten over Yellowgrape? Neem contact op met Johan voor een verrassend gesprek!

Johan Smits
Johan Smits

Managing Director & Founder

Stel je vraag!