Over ons

Over Yellowgrape

Yellowgrape helpt succesvolle bedrijven hun succes naar nog grotere hoogtes te tillen. In het ideale geval nemen wij alles onder de loep. Dan weten we zeker dat de synergie is gewaarborgd. In synergie schuilt altijd de grootste winst. Natuurlijk optimaliseren we ook de losse kanalen en het platform zelf. Op alle losse deelgebieden hebben we uitmuntende kennis in huis. We combineren dit meesterschap met een ongekende openheid. We maken alles inzichtelijk, vooraf én tijdens de rit. Virtuoos, kraakhelder en zo benaderbaar als je plaatselijke bakker. 

Waar we bij stil staan tijdens het rennen

In korte tijd is Yellowgrape een bonte familie van gezichten, ideeën en talenten geworden. Met iedere nieuwe collega verandert Yellowgrape een beetje van identiteit, wordt rijker, beter. Ook de aard van ons werk verandert. Opdrachten worden groter. De technologie gaat razendsnel. Met al die bewegingen en veranderingen is het fijn om vaste waarden te hebben, als een spil waaromheen alles draait. Daarom stoppen we soms met rennen, om heel bewust stil te staan bij de vraag: wie zijn wij? Welke waarden vormen onze kern?

Het grote geluk van samen

Het leukste ding aan ons werk is de mensen met wie we werken. Iedere dag weer inspireren we elkaar. Wat een voorrecht om met zoveel talent en geestdrift omgeven te zijn! We werken hard, maar niet zonder onze kop te verliezen. Samen eten, het leven vieren. Dat is ook Yellowgrape. We zijn first and foremost Yellowfamily.

Diensten

Strategie

It’s all about strategy, stupid!

Succes is een optelsom van vele factoren. Klopt, maar al die factoren zouden willekeur en chaos zijn zonder een heldere strategie die het allemaal samenbindt. Als iets onze aanpak typeert, is het wel ons strategische focus. Daar hoort ook bij dat we alles, maar dan ook alles meetbaar maken. Noem het de logica van Yellowgrape.

Data

The art of data

We zwemmen in een zee van data, maar de meesten van ons nemen nauwelijks meer dan een voetenbadje. De inzet van data is een kunst op zich geworden – en Yellowgrape is een master of the art. De toekomst is nu, voor wie onze datapropositie in het hart van z’n business plaatst.

Traffic

Not your average ROI

Mensen naar een site of shop lokken is een koud kunstje voor wie diep genoeg in de buidel tast. Alleen de juiste mensen naar shops lokken, en elk dubbeltje doen tellen, is een heel ander verhaal. Yellowgrape googelt met ROI’s waar je concurrenten diep van onder de dekens kruipen.

Conversie

Ching ching… tijd voor conversie

It ain’t over till the fat lady sings, of in ons geval: de kassa ching chings. Conversie is de grote finale van alles wat we doen en wat zitten we lekker in de wedstrijd. Geluk in het spel? Niet aan de orde. Slimme personalisatie, vette retentieflows en unieke redesigns bepalen de strategie.

Wie wij al keihard verder helpen