E-mail marketing

Wie succes wil hebben met e-mail marketing, moet klanten persoonlijk aanspreken. Daarvoor is goede data nodig en slimme software. Yellowgrape is erin gespecialiseerd. Wij leveren een niveau van personalisatie dat haar weerga niet kent. Bereid je voor op een gigaconversieboost.

E-commerce marketing

Nooit meer ‘geachte heer, geachte mevrouw’

Het grote voordeel van e-mail is dat je klanten heel persoonlijk kan benaderen. Nu hebben de meeste bedrijven wel een prachtige mailinglijst, maar waar het aan ontbreekt, is het persoonlijke. De hele doelgroep krijgt dezelfde mail. Zelfs trouwe klanten zijn nog ‘geachte heer’ of ‘geachte mevrouw’. Het bedrijf is alleen maar aan het zenden: zenden, zenden, zenden.

Yellowgrape maakt van e-mail marketing een echt succesverhaal. Dat begint met data. Bij veel webwinkels en bedrijven is de klantendatabase een rommeltje. Gegevens zijn onvolledig en gedateerd. Dit moeten we eerst opschonen en beter inrichten. De basis voor e-mailmarketing is bruikbare data.

De volgende stap is het opzetten van een e-mailclient of e-mail service provider. Yellowgrape is partner van Copernica. Voordat we de e-mail marketing software inrichten, bepalen we samen de beste strategie. Wat wil je op de lange termijn bereiken? Zwakke e-mailmarketing is een parade van losse flodders. Sterke e-mailmarketing is een logisch, samenhangend verhaal.

“Voordat we de e-mail marketing software inrichten, bepalen we samen de beste strategie”

Riemen vast voor de conversieboost met e-mail marketing

Het is hier dat Yellowgrape zich echt onderscheid en wel door een zeldzaam geavanceerd niveau van personalisatie. Met onze unieke tool leggen we alle acties van een bezoeker (kliks, views, aankopen etc.) vast in een persoonlijk profiel. Met slimme algoritmes geven we de bezoeker telkens suggesties die aansluiten op zijn voorkeuren. De stijging in conversie is op deze manier enorm, en heel goed meetbaar.

Daar komt nog een interessante laag marketing automation bovenop. Denk hierbij aan geautomatiseerde welkomstcampagnes, verjaardagscampagnes, reactivatiecampagnes etc.

Zo biedt Yellowgrape een niveau van personalisatie dat je echt met eigen ogen moet zien. Noem het gerust een blik op de toekomst. Ook jouw toekomst?

Een selectie van onze e-mail marketing klanten

Oad
Televisiewinkel
Voordeeldrogisterij
Greenchoice
Koffiediscounter
IKenIK
Lamp Direct
Suitableshop
Ippies
Van den Assem
Bamigo
Tegeldepot

Boost jouw e-mail marketing

Bel of mail voor een enthousiast gesprek
30 april 2018 in E-mail marketing, E‑commerce marketing

Nieuwe privacywet (AVG) voor webwinkels

In dit blog lichten wij toe hoe webwinkels zich kunnen voorbereiden op de komst van de nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Artikel lezen
31 maart 2017 in E-mail marketing

Van massamailings naar maatwerk

Elf volautomatische campagnes, extreem vernuftige datascripts en een bovengemiddelde dosis menselijke creativiteit. Het resultaat: nu al een verdubbeling van de omzet uit emailmarketing.

Artikel lezen
25 november 2016 in E-mail marketing

Yellowgrape is Copernica Partner of the year

Yellowgrape is Copernica Partner of the Year 2016. Een mooie bekroning op het succes van onze klanten op het gebied van e-mail marketing. Mede door de software van Copernica tillen we de conversie middels personalisatie en slimme dataverrijking naar een hoger niveau.

Artikel lezen