Dit is wat we doen

Als we praten over diensten knippen we dingen op die in het echte leven bij elkaar horen. Alles heeft impact op alles. Natuurlijk kun je ons vragen voor een los onderdeel, maar de grote winst zit juist in de samenhang. Dus wees gewaarschuwd: we zullen je altijd lastig vallen als we een mooie kans voor je zien. Die dienst krijg je er sowieso bij.

Data specialisten

Data

We staan midden in een revolutie in e-commerce. Wie zijn data slim voor zich laat werken, kan ongekende dingen doen. De opvallende successen van Yellowgrape hebben alles te maken met onze kennis hierover. Als data het nieuwe goud is, zijn wij de partij die het ontginnen, structureren en op 101 slimme manieren voor je laten werken. 

Yellowgrape e-commerce bureau

Traffic

Het is niet zo moeilijk om mensen naar een webshop te lokken. De echte kunst is te zorgen dat het de juiste mensen zijn. Traffic is altijd een zoektocht naar de ideale kosten-baten verhouding. Daar zijn wij meesters in. We optimaliseren de verschillende kanalen en zorgen voor een uitgekiende marketingmix. De winst is altijd groot, ook voor succesvolle webshops.

Data slim inzetten

Conversie

De conversie is het slotstuk waarin alles samenkomt en wij ons bewijzen. De traffic is geoptimaliseerd en de data geeft ons fantastische inzichten in de wensen van de klant. Tijd om te verleiden. Op maat gesneden customer journeys, designs die aan het toeval niks overlaten, speciale acties – hier komen techniek en creativiteit prachtig samen. En bijna altijd is de winst gigantisch.

Meer weten?

Meer weten over onze data, traffic of conversie aanpak?
Check dan bij Johan, hij kan je alles vertellen!

Johan Smits
Johan Smits

Managing Director & Founder

Stel je vraag!