Diensten

Dit is wat we doen

Als we praten over diensten knippen we dingen op die in het echte leven bij elkaar horen. Alles heeft impact op alles. Natuurlijk kun je ons vragen voor een los onderdeel, maar de grote winst zit juist in de samenhang. Dus wees gewaarschuwd: we zullen je altijd lastig vallen als we een mooie kans voor je zien. Die dienst krijg je er sowieso bij.

Strategie

It’s all about strategy, stupid!

Succes is een optelsom van vele factoren. Klopt, maar al die factoren zouden willekeur en chaos zijn zonder een heldere strategie die het allemaal samenbindt. Als iets onze aanpak typeert, is het wel ons strategische focus. Daar hoort ook bij dat we alles, maar dan ook alles meetbaar maken. Noem het de logica van Yellowgrape.

Data

The art of data

We zwemmen in een zee van data, maar de meesten van ons nemen nauwelijks meer dan een voetenbadje. De inzet van data is een kunst op zich geworden – en Yellowgrape is een master of the art. De toekomst is nu, voor wie onze datapropositie in het hart van z’n business plaatst.

Traffic

Not your average ROI

Mensen naar een site of shop lokken is een koud kunstje voor wie diep genoeg in de buidel tast. Alleen de juiste mensen naar shops lokken, en elk dubbeltje doen tellen, is een heel ander verhaal. Yellowgrape googelt met ROI’s waar je concurrenten diep van onder de dekens kruipen.

Conversie

Ching ching… tijd voor conversie

It ain’t over till the fat lady sings, of in ons geval: de kassa ching chings. Conversie is de grote finale van alles wat we doen en wat zitten we lekker in de wedstrijd. Geluk in het spel? Niet aan de orde. Slimme personalisatie, vette retentieflows en unieke redesigns bepalen de strategie.

Wie wij al keihard verder helpen