Culture

Propositie

Hoe groei explodeert

E-commerce is making business booming, op een manier die niet te vergelijken is met de onderbuikmarketing van weleer. Wie het spel snapt, kan groei voorspellen, controleren en tot grote hoogte stuwen. Dat is wat we doen. Yellowgrape combineert technologisch en creatief vernuft om razendsnelle groei te realiseren. 

Hoe doen we dat? Eerst maken we alle data werkbaar. We scheiden kaf van koren en brengen een stroom aan hoogrelevante traffic op gang. Niet iedereen hoeft zaken te doen, maar waar potentie ligt, pakken we het. Het is eerder regel dan uitzondering dat conversie vrij snel na aanvang zeer significant toeneemt. 

Data-management en creativiteit gaan hierbij hand in hand. Op een krachtig speelveld van slimme acties en raak design leggen 360 graden klantprofielen de bal op de stip. Onze personalisaties winnen prijzen, maar de hoofdprijs is voor u: tevreden klanten die terugkomen omdat ze bij u vinden wat ze zoeken. 

Dit is hoe groei explodeert. 

Macht Spaß 

Bijkomend voordeel van Yellowgrape: alles wat we doen is schaalbaar naar andere landen in Europa. Sommige van onze klanten zijn al actief in het buitenland. Anderen zijn verbaasd over hoe haalbaar de stap kan zijn. We delen graag in onze ervaringen. Lass uns ein bisschen Spaß haben!

Profit & Impact

Yellowgrape gelooft dat duurzame en eerlijke businessmodellen de toekomst hebben. Vinden we zelf ook belangrijk; jouw bedrijf gaat toch ook om meer dan alleen geld? De komende jaren willen we graag met onze klanten kijken hoe groei en een positieve impact elkaar kunnen versterken. We noemen dit samenspel Profit & Impact.  

Getriggerd door onze propositie?

Neem contact op
Rik van den Wijngaard
Founder & Creative Director
Management
Johan Smits
Founder & Managing Director
Management