Culture

Wij zijn Yellowgrape

Propositie

Hoe groei explodeert

E-commerce is making business booming, op een manier die niet te vergelijken is met de onderbuikmarketing van weleer. Wie het spel snapt, kan groei voorspellen, controleren en tot grote hoogte stuwen. Dat is wat we doen. Yellowgrape combineert technologisch en creatief vernuft om razendsnelle groei te realiseren.

Onze propositie
Gijsje Wissenburg
People & Culture Director
Management
Johan Smits
Founder & Managing Director
Management
Rik van den Wijngaard
Founder & Creative Director
Management

Team

Het leukste aan ons werk is de mensen met wie we werken

Ontmoet ons team

Kernwaarden

De waarden welke ons DNA vormen

Wie zijn wij? Goede vraag. We stellen hem zelf ook regelmatig. Nog niet eens zo gek lang geleden was Yellowgrape Johan en Rik. Inmiddels is Yellowgrape een grote, bonte familie, een verzameling van steeds meer gezichten, ideeën en talenten. Met iedere nieuwe collega verandert Yellowgrape een beetje van identiteit, wordt rijker, beter.

Onze kernwaarden

Awards

Next-level e‑commerce werk wordt beloond

Bekijk onze prijzenkast

Impact

Welke legacy willen we achterlaten

Yellowgrape is sinds 2014 pijlsnel gegroeid, en vele klanten met ons. We houden van groei; daar laten we ons ook graag op afrekenen. Groei is onze rode draad, we gaan hard op groei.  

Maar we staan ook wel eens stil tijdens het rennen. De wereld verandert en de ene groei is de andere niet. Overal lijkt het besef te landen dat groei alleen duurzaam kan zijn, als het samenvalt met een positieve impact in brede zin. Op de wereld, op mensen. Dat noemen we bij Yellowgrape Profit & Impact. Het is onze ambitie om ook daar een heel dikke, mooie rode draad van te weven.

Onze visie op impact
Yellowgrape awardsOpening van het Yellowgrape kantoor aan de Herengracht 231Voorbereiding lunch bij YellowgrapeYellowgrape behoort tot de Best Workplaces 2021 in NederlandHoutkachel in het kantoor van YellowgrapeYellowgrape tijdens het Deloitte Fast 50 galaOverleg in een meetingruimte bij YellowgrapeProject overleg bij YellowgrapeYellowgrape teamtrip in BoedapestNieuwe Yellowgrape merchandise voor het teamBorrel op het dakterras van YellowgrapeYellowgrape tijdens de Webwinkel Vakdagen