Copernica Partner badge

Copernica Partner

Meer rendement en omzet uit jouw e-mail marketing met Copernica? Schakel onze Copernica experts in en vraag een vrijblijvende demo aan. Of vraag een review aan van je bestaande Copernica campagnes!

Yellowgrape is trotse Partner of the Year van Copernica. Copernica is wat ons betreft de beste – meest uitgebreide en meest geavanceerde – software voor het opzetten van slimme e-mail marketing en database verrijking. Niet voor niets behalen we voor veel van onze klanten omzet groei door de inzet van Copernica.

Copernica Partner of the year

Schakel onze Copernica experts in

Wie succes wil hebben met email, moet klanten persoonlijk aanspreken. Daarvoor is goede data nodig en slimme software; Copernica. Yellowgrape is erin gespecialiseerd. Wij leveren een niveau van personalisatie dat haar weerga niet kent. Bereid je voor op een gigaconversieboost.

Creëer, verzend en volg e-mailings
Automatiseer multichannel campagnes
Verrijk profielen in een centrale database
Synchroniseer gegevens van andere systemen
Yellowgrape is registered Copernica partner

Schakel onze Copernica specialisten in en vraag een vrijblijvende demo of review aan. We boosten graag jouw e-mail marketing.


 


E-mail marketing met Copernica

Met Copernica e-mail marketing software maak je van e-mail opnieuw een ijzersterke marketingtool. Door de opkomst van smart data is e-mail veranderd van een schot hagel in een scherpschutter. Met deze krachtige software van Copernica kan ook jij maximaal rendement uit jouw klantendatabase halen.

Een selectie van onze Copernica klanten

Oad
Televisiewinkel
Voordeeldrogisterij
Greenchoice
Koffiediscounter
IKenIK
Lamp Direct
Suitableshop
Ippies
Van den Assem
Bamigo
Tegeldepot