Channable Gold Partner

Meer uit je search, shopping en display advertenties halen? Yellowgrape is Gold partner van Channable en werkt dagelijks met deze feed management tool om diverse kanalen van e-commerce reuzen te onderhouden en verbeteren. Onze campagnes managers zoeken hierin continu de grenzen en mogelijkheden op. Zo dragen wij tevens bij aan de ontwikkeling en verbetering van deze tool.

Slimme feed management

Channable biedt een feed management tool, waarbij we op maat gemaakte feeds kunnen opmaken voor verschillende kanalen als Google Ads, Tradetracker en Beslist. Voor iedere feed passen we de data tot op productniveau aan en stemmen we de categorisering af op het betreffende verkoopkanaal. Dankzij slimme business rules houden we volledige controle over de aanlevering van productinformatie naar de kanalen.

Dynamische output

Naast de feed management tool biedt Channable ook een Google Ads module waarmee Yellowgrape op een efficiënte maar creatieve manier dynamische advertenties naar Google en Bing kan pushen. Dit zorgt er voor dat we relevante dynamische elementen aan de advertenties kunnen toevoegen zoals actuele prijzen, kortingspercentages en aanwezige productsoorten binnen categorieën. Zo krijgt de consument altijd de juiste informatie te zien en verhoog je je click ratio’s aanzienlijk.

Channable ook slim(mer) inzetten?

Schakel onze Channable experts in!

Deze specialisten helpen je graag!​

Ronald van Dijk

Désirée Brussel

Berend Jonckers

Tristan van Egmond