Cases

We zijn er trots op dat we samen met onze klanten hun ambitie waar te maken. Niet met losse flodders, maar met een goed doortimmerde nieuwe strategie. De transitie van snelle groei naar de volgende fase: duurzame groei. Hieronder een selectie van onze klanten.

Wijnvoordeel

Hoe Wijnvoordeel zijn koppositie behoudt

Wijnvoordeel.nl is een echte grensverlegger, altijd als eerste in de weer met nieuwe, kansrijke technieken. Het bedrijf had neus gekregen van onze volledig responsive email templates. Al snel vlogen in beide richtingen de ideeën over tafel, over personalisatie, automatische mailings en een speciale televisiecampagne. Lees deze casus.

Create2Fit is back and this time it’s personal. Very personal…

Medio 2016 klopt Create2Fit bij Yellowgrape aan vanwege onze ervaringen met (hyper)personalisatie. Net als veel andere bedrijven beschikte C2F over een berg data, maar ontbrak het aan structuur om deze data ook echt slim in te zetten.

Create2Fit case DIA nominee
Voordeeldrogisterij-nl

Plus 300 % graag

Van mooie groei naar snelle groei voor de Voordeeldrogisterij.nl. In deze casus lopen we de belangrijkste acties bij langs. En hun resultaten, die, zo verklappen we vast, niet om over te klagen zijn.

2 jaar later, 100% groei – update van de casus

Tegeldepot.nl was na 8 jaar explosieve groei toe aan een professionaliseringsslag op het dossier e-commerce. Begin 2016 mochten we een review uitvoeren. Daar kwamen veel interessante en kansrijke bevindingen uit. Inmiddels zijn we twee jaar verder en de resultaten zijn prachtig. We hebben de casus begin 2018 ge-update en je leest het hier. 

Tegeldepot
Bamigo

Hulp bij internationale expansie voor Bamigo.com

Bamigo groeit als een speer, niet alleen in Nederland, maar ook over de grenzen. Begin 2016 klopt het bedrijf bij Yellowgrape aan. Er liggen twee duidelijke behoeftes: professionalisering van de e-mailmarketing en het aantrekken van internationale affiliate partners.

Usability en design testen voor Fonteyn

Fonteyn is de grootste Outdoor Living Mall in Europa. De webshop is net zo belangrijk voor het creëren van commerciële aanvragen als voor de directe verkoop. Het bedrijf had behoefte aan een review van usability en design.

Fonteyn