Data optimalisatie

Over Yellowgrape

Yellowgrape helpt succesvolle bedrijven hun succes naar nog grotere hoogtes te tillen. In het ideale geval nemen wij alles onder de loep. Dan weten we zeker dat de synergie is gewaarborgd. In synergie schuilt altijd de grootste winst. Natuurlijk optimaliseren we ook de losse kanalen en het platform zelf. Op alle losse deelgebieden hebben we uitmuntende kennis in huis. We combineren dit meesterschap met een ongekende openheid. We maken alles inzichtelijk, vooraf én tijdens de rit. Virtuoos, kraakhelder en zo benaderbaar als je plaatselijke bakker. Kom keihard groeien met ons!

Yellowgrape e-commerce bureau

Waar we bij stil staan tijdens het rennen

In korte tijd is Yellowgrape een bonte familie van gezichten, ideeën en talenten geworden. Met iedere nieuwe collega verandert Yellowgrape een beetje van identiteit, wordt rijker, beter. Ook de aard van ons werk verandert. Opdrachten worden groter. De technologie gaat razendsnel. Met al die bewegingen en veranderingen is het fijn om vaste waarden te hebben, als een spil waaromheen alles draait. Daarom stoppen we soms met rennen, om heel bewust stil te staan bij de vraag: wie zijn wij? Welke waarden vormen onze kern?

Het grote geluk van samen

Het leukste ding aan ons werk is de mensen met wie we werken. Iedere dag weer inspireren we elkaar. Wat een voorrecht om met zoveel talent en geestdrift omgeven te zijn! We werken hard, maar niet zonder onze kop te verliezen. Samen eten, het leven vieren. Dat is ook Yellowgrape. We zijn first and foremost Yellowfamily.

Onze onderscheidingen

Kom een broodje met ons eten

Een goed gevoel? Altijd wat mee doen. Neem gerust even contact op met Johan, vindt ie leuk!

Johan Smits
Johan Smits

Managing Director & Founder

Neem contact op