Affiliate marketing

Jouw producten in een extra etalage? Dat is de essentie van affiliate marketing. De winst is het grootst als je goed samenwerkt met de verkopende partij. Slimme bedrijven doen dat. Ze pakken op die manier veel extra omzet.

No cure, no pay

Een supergemotiveerde partner die jouw producten verkoopt of aanprijst, klinkt goed toch? Affiliate marketing doet het. De ‘affiliate’ – de partner in kwestie – verkoopt of prijst jouw producten aan op zijn eigen site. Je betaalt hem per verkoop of lead.

No cure, no pay dus en dat is nogal wat op het internet. Voor advertenties in zoekmachines of social media betaal je immers sowieso geld. Yellowgrape is dan ook groot voorstander van affiliate marketing als onderdeel van de marketingmix.

“Yellowgrape heeft veel ervaring met affiliate marketing. Wij zien nog ontzettend veel onbenutte kansen op dit terrein.”

Affiliate marketing; niet achterover leunen

Om affiliates echt te laten werken, moet je een actieve verbinding aangaan met jouw affiliate partners. Vertel tijdig over veranderingen en nieuwe campagnes. Zorg voor een soepele datafeed. Maak goede afspraken over beloningen en denk samen na over strategische keuzes.

Yellowgrape heeft veel ervaring met deze vorm van marketing. Wij zien nog ontzettend veel onbenutte kansen op dit terrein. Benieuwd wat affiliate marketing voor jou omzet kan betekenen?

Meer omzet met affiliate marketing

Bel of mail voor een enthousiast gesprek