Training: Social Advertising Basis

Wat kun je verwachten?

- Social Advertising Basis

In deze Social Advertising basis training leer je hoe je op een effectieve manier de juiste doelgroepen target via social media platformen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Je leert waar je op moet letten als je een nieuw account start, hoe je de Facebook pixel succesvol aanmaakt en hoe je een sterke basis neer zet. Ook laten we je zien hoe je een dynamische remarketing campagne opzet met behulp van een Channable feed. Daarnaast komen de verschillende doelstellingen aan bod die je kunt instellen bij het opmaken van je campagnes.

Wat behandelen we tijdens de training Social Advertising Basis?

In de basis training worden de volgende onderwerpen behandeld

 • Inrichting van het account
  Waar begin je mee? Waar moet je op letten? En hoe zet je een sterke basis neer?
 • Set up Facebook pixel
  De Facebook pixel helpt je klantacties te meten, doelgroepen op te bouwen en optimalisatie tools te ontgrendelen. Hoe werkt dit precies, en hoe voeg je deze toe aan je website?
 • Conversie tracking
  Met je social campagnes wil je traffic naar je website genereren, om ze vervolgens te verleiden tot een aankoop. We leggen uit hoe de tracking ingesteld moet worden, zodat je het succes van je campagnes kunt meten.
 • Set up Facebook catalog
  Middels de Facebook catalogus kun je eenvoudig artikelen toevoegen aan je advertenties. Hoe maak je een catalogus aan en hoe zet je deze in?
 • Doelstellingen bepalen
  We bepalen de doelstellingen van jouw campagnes en leggen uit hoe je de campagnes hier op inricht.

Onze Social Advertising Basis trainer(s)

Loading...

Huma Shareef

Vergoot jouw rendement

De Yellowgrape Academy staat voor e-commerce trainingen waar je rendement uit haalt. Onze trainingen zijn ontwikkeld door onze eigen e-commerce experts.

Met het simpelweg inrichten van een marketing kanaal of implementeren van een tool ben je er nog niet. We geloven heilig in kennisdeling met klanten en partners: twee weten immers meer dan een. Door te blijven trainen en innoveren helpen we elkaar vooruit. Vanuit die gedachte is de Yellowgrape Academy ontstaan. 

Deel deze training

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Loading...

Claudia Dikkers

Meer weten over deze training? Neem dan contact op met Claudia Dikkers.

Nu aanmelden

Meld je nu in voor de training Social Advertising Basis. Wij checken vrijblijvend of je in aanmerking komt voor deelname aan deze training.

Wie winst op de lange termijn wil, focust zich op acquisitie én retentie

Lees het nu in onze nieuwste whitepaper