Training: Social Advertising Advanced

Wat kun je verwachten?

- Social Advertising Advanced

Nu de basis goed staat en we het account zo efficiënt mogelijk hebben ingericht is het belangrijk om verder te verdiepen in de uitbreidings- en optimalisatiemogelijkheden van je campagnes. We behandelen de verschillende typen campagnes en kijken welke biedstrategieën er zijn en het beste passen bij jouw campagne doelstellingen. Daarnaast zoomen we ook in op de inzet van doelgroepen en hoe je niet specifiek, maar juist slim target om de meest relevante groepen binnen korte tijd te bereiken. Verder bepalen we welk type advertenties je het beste kunt inzetten, passend bij je campagne en doelstellingen. Als laatst geven we je tips en tricks hoe jij je campagnes en advertenties het beste kunt optimaliseren.

Wat behandelen we tijdens de training Social Advertising Advanced?

In de advanced training worden de volgende onderwerpen behandeld

 • Inzet van type campagnes
  Er bestaan verschillende typen campagnes, waaronder remarketing, branding, traffic en leadwerving campagnes. Welke zet je in?
 • Biedstrategieen
  Welke biedstrategieën zijn er en hoe bepaal je welke strategie het best bij jouw doelstellingen en campagnes past?
 • Inzet van doelgroepen
  Hoe maak je doelgroepen aan en hoe zorg je er voor dat je zo relevant mogelijk bent in je targeting?
 • Type advertenties
  Evenals binnen Google search, shopping en display bestaan er binnen social diverse typen advertenties, waaronder single image ads, single video ads en carrousel advertentie. We bespreken de mogelijkheden en welke je het best in kunt zetten afhankelijk van je doelstellingen.
 • Optimaliseren van je campagnes
  Door je campagnes regelmatig te analyseren en bij te sturen zorg je ervoor dat je er het maximale uit haalt. Dit doen we op basis van data uit Google Analytics. Hoe gaat dit in zijn werk, en hoe lees je resultaten af?

Onze Social Advertising Advanced trainer(s)

Loading...

Huma Shareef

Vergoot jouw rendement

De Yellowgrape Academy staat voor e-commerce trainingen waar je rendement uit haalt. Onze trainingen zijn ontwikkeld door onze eigen e-commerce experts.

Met het simpelweg inrichten van een marketing kanaal of implementeren van een tool ben je er nog niet. We geloven heilig in kennisdeling met klanten en partners: twee weten immers meer dan een. Door te blijven trainen en innoveren helpen we elkaar vooruit. Vanuit die gedachte is de Yellowgrape Academy ontstaan. 

Deel deze training

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Loading...

Claudia Dikkers

Meer weten over deze training? Neem dan contact op met Claudia Dikkers.

Nu aanmelden

Meld je nu in voor de training Social Advertising Advanced. Wij checken vrijblijvend of je in aanmerking komt voor deelname aan deze training.

Wie winst op de lange termijn wil, focust zich op acquisitie én retentie

Lees het nu in onze nieuwste whitepaper