Training: Google Shopping Advanced

Wat kun je verwachten?

- Google Shopping Advanced

Wil je jouw shopping campagnes naar een hoger niveau tillen maar weet je niet waar je moet beginnen? In deze training laten we je zien hoe je met een goed doordachte strategie en duidelijke doelstellingen meer uit je shopping campagnes kunt halen. Vanuit Google wordt de inzet van AI en Machine learning daarnaast steeds belangrijker. De kunst is om dit zo efficiënt mogelijk in te zetten. Het toepassen van slimme remarketing, de mogelijkheden van een CDP of attributiemodellen geven de mogelijkheid om de omzet of het rendement uit jouw shopping campagnes te verbeteren. Ook nieuwe opties zoals local inventory ads om je fysieke winkels te promoten zullen de revue passeren.

Wat behandelen we tijdens de training Google Shopping Advanced?

In de advanced training worden de volgende onderwerpen behandeld

 • Shopping strategie
  We nemen je mee in het onze werkwijze en leggen uit hoe je de juiste doelgroepstrategie per funnelfase kiest, afgestemd op specifieke doelstellingen.
 • Smart shopping campaigns
  Smart campaigns maken gebruik van automatisch bieden en advertentieplaatsing. Wat is de toegevoegde waarde? En hoe zet je dit type campagnes op een juiste manier in?
 • Remarketing
  Hoe maak je van remarketing een sterk strategisch onderdeel van je algehele shopping strategie?
 • Attributiemodellen
  Krijg meer inzicht in de prestaties van je advertenties en leer hoe je campagnes kunt optimaliseren op basis van rapportages.
 • Local inventory ads
  Promoot het assortiment en de voorraad van je fysieke winkel(s) onder gebruikers in de buurt.
 • Koppeling met een Customer Data Platform
  We gaan in op de waarde van een Customer Data Platform en hoe je personalisatie software inzet om shopping campagnes te optimaliseren.

Onze Google Shopping Advanced trainer(s)

Loading...

Tristan van Egmond

Vergoot jouw rendement

De Yellowgrape Academy staat voor e-commerce trainingen waar je rendement uit haalt. Onze trainingen zijn ontwikkeld door onze eigen e-commerce experts.

Met het simpelweg inrichten van een marketing kanaal of implementeren van een tool ben je er nog niet. We geloven heilig in kennisdeling met klanten en partners: twee weten immers meer dan een. Door te blijven trainen en innoveren helpen we elkaar vooruit. Vanuit die gedachte is de Yellowgrape Academy ontstaan. 

Deel deze training

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Loading...

Claudia Dikkers

Meer weten over deze training? Neem dan contact op met Claudia Dikkers.

Nu aanmelden

Meld je nu in voor de training Google Shopping Advanced. Wij checken vrijblijvend of je in aanmerking komt voor deelname aan deze training.

Wie winst op de lange termijn wil, focust zich op acquisitie én retentie

Lees het nu in onze nieuwste whitepaper