Training: Feed management met Channable Advanced

Wat kun je verwachten?

- Feed management met Channable Advanced

Feed management gaat over het vergroten van de zichtbaarheid van jouw producten of diensten. Om meer bezoekers en conversies te kunnen creëren zul je je producten ook buiten je webshop moeten etaleren. Het verspreiden of aanbieden van je productdatabase kan met een productfeed via meerdere kanalen, zoals Google Shopping, affiliate netwerken, prijsvergelijkers en marketplaces. Wanneer je een ruim assortiment hebt is het raadzaam om je productfeeds vanuit één platform te beheren. Zo hoef je niet op elk afzonderlijk platform aanpassingen door te voeren, nieuwe producten toe te voegen of producten die niet langer leverbaar zijn te verwijderen. Een praktische oplossing hiervoor is een feed management tool, zoals Channable.

Wat behandelen we tijdens de training feed management met Channable Advanced?

In de advanced training worden de volgende onderwerpen behandeld

  • Google Ads campagnes instellen met Channable
    In Channable kun je dynamische (uitgebreide) tekstadvertenties maken op basis van de informatie uit je datafeed. Hiermee bouw je in een handomdraai up-to-date en relevante advertenties voor je producten en diensten. We leggen je uit hoe je dit op zet en je tekstadvertenties automatisch gesynchroniseerd worden met je datafeed.
  • Marktplaats integraties
    Channable heeft directe koppelingen met verschillende marktplaatsen. Tijdens de training leggen we uit hoe je de koppelingen opzet en je je productdata voor marktplaatsen optimaliseert.
  • Uitgebreide tips voor feedmanagement
    We sluiten af met belangrijke tips en tricks die je direct toe kunt passen.

Onze Feed management met Channable Advanced trainer(s)

Loading...

Tristan van Egmond

Berend Jonckers

Vergoot jouw rendement

De Yellowgrape Academy staat voor e-commerce trainingen waar je rendement uit haalt. Onze trainingen zijn ontwikkeld door onze eigen e-commerce experts.

Met het simpelweg inrichten van een marketing kanaal of implementeren van een tool ben je er nog niet. We geloven heilig in kennisdeling met klanten en partners: twee weten immers meer dan een. Door te blijven trainen en innoveren helpen we elkaar vooruit. Vanuit die gedachte is de Yellowgrape Academy ontstaan. 

Deel deze training

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Loading...

Claudia Dikkers

Meer weten over deze training? Neem dan contact op met Claudia Dikkers.

Nu aanmelden

Meld je nu in voor de training Feed management met Channable Advanced. Wij checken vrijblijvend of je in aanmerking komt voor deelname aan deze training.

Wie winst op de lange termijn wil, focust zich op acquisitie én retentie

Lees het nu in onze nieuwste whitepaper