Training: Copernica Advanced

Wat kun je verwachten?

- Copernica Advanced

Copernica is een Nederlandse softwareontwikkelaar van oplossingen voor e-mailmarketing. De software van Copernica is krachtig, flexibel en uitgebreid. Met Copernica bouw je zelfstandig automatische e-mailcampagnes en webpagina’s en verstuur je volautomatisch gepersonaliseerde e-mailcampagnes. Binnen de flexibele multidimensionele database structuur kun je alle relevante data opslaan om in te zetten voor je e-mail campagnes.

Wat behandelen we tijdens de training Copernica Advanced?

In de advanced training worden de volgende onderwerpen behandeld

  • Werken met selecties, collecties en mini selecties
    We leggen uit hoe je kunt werken met selecties en hoe de verhouding is tussen selecties, collecties en mini selecties. Ook de verschillende soorten condities waar je gebruik van kunt maken komen aan bod.
  • Opvolgacties
    Automatisering is het toverwoord in e-mail marketing. Opvolgacties kunnen automatisch acties uitvoeren of plannen op basis van condities, bijvoorbeeld wanneer iemand op een link klikt of aan een specifieke voorwaarde voldoet. Hoe stel je ze correct in? En van welke verschillende condities kun je gebruik maken?
  • Webpagina’s en formulieren
    Binnen Copernica kun je verschillende webpagina’s en formulieren aanmaken om bijvoorbeeld enquêtes te plaatsen, maar ook voor aan- en afmeldtrajecten of profielverrijkingsformulieren. We laten je zien hoe je deze in kunt richten.

Onze Copernica Advanced trainer(s)

Loading...

Jurrian Loof

Tom Suurling

Vergoot jouw rendement

De Yellowgrape Academy staat voor e-commerce trainingen waar je rendement uit haalt. Onze trainingen zijn ontwikkeld door onze eigen e-commerce experts.

Met het simpelweg inrichten van een marketing kanaal of implementeren van een tool ben je er nog niet. We geloven heilig in kennisdeling met klanten en partners: twee weten immers meer dan een. Door te blijven trainen en innoveren helpen we elkaar vooruit. Vanuit die gedachte is de Yellowgrape Academy ontstaan. 

Deel deze training

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Loading...

Claudia Dikkers

Meer weten over deze training? Neem dan contact op met Claudia Dikkers.

Nu aanmelden

Meld je nu in voor de training Copernica Advanced. Wij checken vrijblijvend of je in aanmerking komt voor deelname aan deze training.

Wie winst op de lange termijn wil, focust zich op acquisitie én retentie

Lees het nu in onze nieuwste whitepaper