Cases

We zijn er trots op dat we samen met onze klanten hun ambitie waar te maken. Niet met losse flodders, maar met een goed doortimmerde nieuwe strategie. De transitie van snelle groei naar de volgende fase: duurzame groei. Hieronder een selectie van onze klanten.

Create2Fit is back and this time it’s personal. Very personal…

Medio 2016 klopt Create2Fit bij Yellowgrape aan vanwege onze ervaringen met (hyper)personalisatie. Net als veel andere bedrijven beschikte C2F over een berg data, maar ontbrak het aan structuur om deze data ook echt slim in te zetten.

Create2Fit case DIA nominee
Voordeeldrogisterij-nl

Plus 300 % graag

Van mooie groei naar snelle groei voor de Voordeeldrogisterij.nl. In deze casus lopen we de belangrijkste acties bij langs. En hun resultaten, die, zo verklappen we vast, niet om over te klagen zijn.

Een future proof strategie voor Tegeldepot

Januari 2016 klopte Tegeldepot bij Yellowgrape aan voor een review. Zoals we vaker zien bij succesvolle klanten, was de inrichting van alles rond e-commerce onder druk komen te staan. Het grootste gebrek was basaler: een gebrek aan hard, kwantitatief inzicht.

Tegeldepot
Bamigo

Hulp bij internationale expansie voor Bamigo.com

Bamigo groeit als een speer, niet alleen in Nederland, maar ook over de grenzen. Begin 2016 klopt het bedrijf bij Yellowgrape aan. Er liggen twee duidelijke behoeftes: professionalisering van de e-mailmarketing en het aantrekken van internationale affiliate partners.

Usability en design testen voor Fonteyn

Fonteyn is de grootste Outdoor Living Mall in Europa. De webshop is net zo belangrijk voor het creëren van commerciële aanvragen als voor de directe verkoop. Het bedrijf had behoefte aan een review van usability en design.

Fonteyn
Bastiaans

Traffic plan en aanpak conversiekillers met Bastiaans

De nieuwe webshop van Bastiaans bleek een aantal conversiekillers te bevatten. Ook op het gebied van performance en marketing liep het niet optimaal. Werk aan de winkel: in twee maanden kregen we de traffic met 100% omhoog.

Een duurzame groeistrategie voor IKenIK

Online baby- en kinderwinkel IKenIK zit flink in de lift, met mooie jaarlijkse groeicijfers. De ambitie is er niet minder om. IKenIK klopte bij Yellowgrape aan met een strakke groeiprognose voor de komende jaren.

IKenIK
Kleertjes.com

Zoekmachineoptimalisatie voor Kleertjes.com

Kleertjes.com is de grootste online winkel in merkkleding en schoenen voor baby’s, kinderen en aanstaande moeders. Eind 2014 ging Kleertjes over op een nieuw e­commerce platform. Kleertjes klopt half 2014 bij Yellowgrape aan voor risico analyse bij migratie naar een nieuw platform met interessante SEO kansen.